Wij zijn al vele jaren succesvol actief binnen verschillende overheden, waaronder de Eerste Kamer en de Tweede Kamer der Staten-Generaal, voor wie wij maatwerkapplicaties (web-, desktop- en mobiele applicaties (apps)) ontwikkelen en beheren.

Met onze maatwerkapplicaties hebben wij het complete verslagleggingsproces van de Eerste Kamer en de Tweede Kamer gedigitaliseerd en geautomatiseerd. De Eerste en Tweede Kamer zijn nu in staat om het publiek live informatie te bieden tijdens de vergaderingen en binnen één uur de gesproken tekst als geredigeerd verslag te publiceren, wat voorheen weken in beslag nam.

De Dienst Verslag en Redactie (DVR) maakt geredigeerd woordelijke verslagen van de plenaire vergaderingen van de Eerste en de Tweede Kamer. De gesproken teksten tijdens een vergadering worden door een team van mensen met verschillende disciplines uitgewerkt tot een geredigeerd verslag wat vervolgens gepubliceerd wordt naar onder andere de website van de Tweede Kamer der Staten Generaal en officiële bekendmakingen.

Daarnaast wordt de data en metadata beschikbaar gesteld voor diverse afnemers waarmee het mogelijk wordt gemaakt dat publiek live informatie krijgt aangeboden tijdens de vergaderingen, welke zijn te bekijken met de Debat Direct app. Het publiek kan achteraf de vergaderingen terugkijken op Debat gemist.

Enkele van onze andere projecten:

Mobile development

Naast web- en desktop applicaties om samenwerkingsprocessen te verbeteren, ontwikkelen wij ook Apps voor diverse opdrachtgevers.

Live debat van de Eerste Kamer der Staten Generaal

Het live aanbieden van metadata aan de Eerste Kamer maakt het mogelijk dat er extra informatie geboden kan worden aan het publiek tijdens de vergaderingen.

De Tweede Kamer der Staten-Generaal

Wij zijn al vele jaren succesvol actief binnen verschillende overheden, waaronder de Eerste Kamer en de Tweede Kamer der Staten-Generaal voor wie wij maatwerkapplicaties ontwikkelen en beheren.

Wilt u meer weten over deze projecten of wat wij voor uw organisatie kunnen doen? Neem dan contact met ons op:

+31 (0) 33 285 1270
info@soratus.com

U kunt ook uw gegevens hier achterlaten, dan bellen wij u terug.